Debut 3.0-serie

Het ontwerpen van de nieuwe ELAC Debut 3.0-serie ging niet alleen over het bieden van uitzonderlijke geluidskwaliteit; ELAC wil wederom uitmuntende akoestiek combineren met een fraai design voor toegankelijke prijzen. Om dit te bereiken is een combinatie van creativiteit, energie en een niet-aflatende zoektocht naar perfectie vereist. Door superieure audioprestaties naadloos te combineren met boeiende esthetiek, herdefinieert ELAC met de Debut 3.0-serie wat mogelijk is op het gebied van betaalbare audio. Hierdoor ligt uitzonderlijke stijl en legendarisch geluid binnen het bereik van alle muziekliefhebbers.

Bekijk producten

De woofer - Uitzonderlijke sterkte en stijfheid

De nieuwste 3.0 versie van de Debut luidsprekerserie integreert een nieuw ontworpen woofer van geweven aramidevezel met superieure eigenschappen, waaronder een uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding, geavanceerde dempingseigenschappen en uitstekende thermische geleidbaarheid. In combinatie met oversized magneten en een 1,5″ spreekspoel verbetert deze innovatieve basdriver aanzienlijk de audiokwaliteit, wat zorgt voor een nauwkeurigere en meeslepende luisterervaring.

De tweeter - Groot frequentiebereik en gedetaileerde weergave

Alle Debut 3.0-luidsprekers zijn uitgerust met de door ELAC ontwikkelde aluminium dome-tweeter. Dankzij zijn stijfheid en lichte gewicht is de aluminium dome in staat om hoge frequenties met buitengewone helderheid en detail weer te geven. Deze baanbrekende tweeter biedt een opmerkelijk snelle transiëntie respons en een hoge belastbaarheid. De phaseplug, die over de dome is geplaatst, zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van geluidsgolven en verbetert de gevoeligheid. Dit resulteert in een hoger rendement van de luidspreker, waardoor deze gemakkelijker aan te sturen is door versterkers met een lager uitgangsvermogen.

Het design - Elegantie tot in de details

Of ze nu met of zonder front worden gebruikt, de Debut 3.0-modellen zijn een lust voor het oog. De luidsprekerchassis zijn naadloos geïntegreerd in de prachtig afgewerkte matte voorkant, zonder zichtbare schroeven of gaten om fronten te bevestigen. Hierdoor passen deze modellen perfect in elke ruimte. De andere zijden van de luidsprekers zijn afgewerkt met zwart essen vinylfineer voor een stijlvolle uitstraling.