Wand/plafondluidsprekers

Ontdek de opbouw-wand/plafondluidsprekers van ELAC; praktisch met verrassend goede geluidskwaliteit. Plaatsing tegen of op de wand heeft veel invloed op de weergavekarakteristiek. Deze eigenschappen zijn daarom meegewogen in het filterontwerp voor de luidsprekers. De wand versterkt de laagweergave. Zodoende kan er met weinig kastvolume een indrukwekkende laagweergave bereikt worden.

Bekijk producten

Toepassingsmogelijkheden

Met wandluidsprekers zijn veel toepassingsmogelijkheden denkbaar. Denk bijvoorbeeld aan een stereo-opstelling, al dan niet met een subwoofer. Maar ook plaatsing naast of onder een flatscreen voor alleen tv-geluid is mogelijk, waarbij ze dienst doen als front-, center-, achter- of Dolby Atmos plafondluidspreker (modellen geschikt voor plafondbeugels CB25/45, zie afbeelding). Vanzelfsprekend kunnen ze ook gebruikt worden ter aanvulling op andere ELAC luidsprekerseries om bijvoorbeeld een meerkanaals home-cinemasysteem samen te stellen.

Verschillende modellen

Aan u de keuze. Aan een achter- en Dolby Atmos luidspreker kunnen lagere eisen worden gesteld dan aan een front- of centerluidspreker waar het volledige frequentiespectum tot in detail dient te worden weergegeven. Maar u kunt altijd zelf het niveau bepalen dat past bij uw kwaliteitswensen of budget. Van OW4.2 tot WS 1665.

Toptechnologie van ELAC

We laten de liefhebbers van de pure ELAC-technologie niet links liggen. Daarom zijn er ook modellen waar de JET tweeter en de Aluminum Sandwichkristalconussen zijn ingezet. De behuizingen zijn bijzonder fraai en hoogwaardig afgewerkt.