Over Servi-Q

Servi-Q Hoevelaken

Servi-Q is importeur/distributeur voor de audio-merken Advance Paris, CocktailAudio en Elac voor zowel de Nederlandse- als Belgische markt.

Servi-Q werd in 1989 opgericht met als doelstelling om voor een beperkt aantal merken op te treden als exclusief distributeur/agent voor de Nederlandse markt. Deze merken zouden zo veel mogelijk complementair aan elkaar moeten zijn en zich in het midden- topsegment van de audio/visuele markt moeten bevinden. De merken en producten moesten een hoogwaardige kwaliteit bieden, mogelijk specialistisch van aard zijn, meerwaarde bieden en daar waar mogelijk intelligent zijn met betrekking tot productinnovaties en marktvisie. Daarnaast moest Servi-Q zelf borg staan voor goede begeleiding, ondersteuning en after sales service. Vanuit deze doelstelling en om de naam van het bedrijf de lading te laten dekken is de naam Servi-Q (Service-IQ-Quality) ontstaan.

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een stabiele partner voor de detailhandel en staan de doelstellingen die in 1989 zijn geformuleerd nog steeds hoog in het vaandel.

Meer informatie of gewoon eens kennis maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!