Solano 2.0-serie

De Solano 2.0 luidsprekerserie onderscheidt zich door het gebruik van eersteklas luidsprekerchassis, waaronder de JET 6 ribbon-tweeter, en een compacte, prachtig vervaardigde behuizing. Dit maakt de Solano tot een kenmerkend voorbeeld van ELAC-luidsprekers: indrukwekkende prestaties in een opvallend compact ontwerp.

Bekijk producten

JET6! Upgrade van de mooiste ribbon-tweeter

Sinds de oorspronkelijke introductie in 1995 heeft ELAC voortdurend gezocht naar innovaties om de JET ribbon-tweeter te verbeteren. In 2023 brengt ELAC met de JET 6 uit, de vijfde generatie van deze ribbon-tweeter. Voor de JET 6 is een compleet nieuwe layout van aluminium foliebanen en frontplaat ontwikkeld, wat resulteert in een verbeterde lineaire respons in het frequentiebereik, minder vervorming en een lagere resonantiefrequentie. Deze laatste verbetering biedt aanzienlijke voordelen bij het optimaliseren van het crossover-filter tussen de ribbon-tweeter en de woofer. Voor meer informatie over de JET ribbon-tweeter nodigen wij u uit ons BLOG te bezoeken.

Compact en toch Groots

De Solano 2.0-modellen belichamen de ELAC-slogan ‘Groots maar net iets kleiner’ op indrukwekkende wijze. Talrijke reviews van de voorgaande modellen bevestigen dit unaniem. Deze relatief compacte luidsprekers leveren een fenomenale lage frequentieweergave. Bovendien zijn ze dankzij de downfiring poort geschikt om dichtbij een muur te plaatsen.

Pure Elegantie of een Persoonlijk Lintje

Voor veel gebruikers is de combinatie van de prachtige behuizing en de geavanceerde uitstraling van de luidsprekerchassis reden genoeg om deze luidsprekers zonder grills in hun woonkamer te plaatsen. Maar we bieden ook optionele ronde magnetische met zwarte stof voorzien grils die naadloos op de chassis passen, evenals rechthoekige grils die alle chassis afdekken. Kortom, er zijn diverse grilopties beschikbaar om de luidsprekers aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur.