Debut 2.0 A4.2 Dolby Atmos® add-on luidspreker

De ELAC Debut A4.2 is een officieel Dolby Atmos® gecertificeerde luidspreker die u optimaal laat genieten van de nieuwste dimensie in home cinema: Dolby Atmos®. De concentrische luidspreker met een diameter van 100 mm en een wooferconus van geweven Aramide-vezels is op maat gemaakt voor deze nieuwe technologie.

HIGHLIGHTS

 • Ontworpen door de legendarische Andrew Jones
 • Coaxiale driver
 • Woofer met conus van Aramide-vezel
 • Dolby Atmos® gecertificeerd
 • Hoogwaardig scheidingsfilter

Gangbare winkelprijs
159,00
per stuk

Debut 2.0 A4.2 Dolby Atmos® add-on luidspreker

Alles over dit product

Dolby Atmos®

Als u een Dolby Atmos®compatibele AV-receiver hebt, kunt u de Debut A4.2 gewoon op uw monitorluidsprekers of vloerstaande luidsprekers plaatsen, zodat u de hoogte-dimensie aan uw home cinema-systeem kunt toevoegen zonder luidsprekers in of tegen het plafond te moeten monteren. Zo is een driedimensionaal geluidsbeeld te realiseren, dat u midden in de actie of de muziek zet.

Afmetingen

De breedte en diepte van de Debut A4.2 is gelijk aan die van de Debut B5.2 en F5.2 luidsprekers. Hierdoor vormen ze samen optisch één geheel.

Debut 2.0-serie

Met de Debut 2.0-modellen kan zowel een fraai stereosysteem als een compleet home-cinema worden samengesteld inclusief center-, atmos- en wandluidsprekers. En vanzelfsprekend ook actieve subwoofers.

Type:
Gesloten behuizing
Behuizing: MDF (CARB2)
Frequentiebereik: 180 Hz – 20 kHz
Luidsprekerchassis:
tweeter: 12,5 mm polymeer dome
midden/laag: 100 mm woofer met een conus van geweven Aramide-vezel
Crossover-frequentie: 5 kHz
Impedantie:
6 Ohm (Nominaal)
5.1 Ohm (Minimaal)
Gevoeligheid:
85 dB, gemeten bij 2,83 volt (amp output) op 1 meter
Belastbaarheid: piek 80 Watt
Aansluitterminal:
kabelinvoer tot 16mm2/ banaan / spade
Afmetingen in mm: hoogte: 125
breedte: 180
diepte: 234
Gewicht: ca. 2.5 kg
Toebehoren: geen
Uitvoeringen:
zwart essen structuur vinyl
Garantie: 5 jaar
 • Ontworpen door de legendarische Andrew Jones
 • Coaxiale driver
 • Woofer met conus van Aramide-vezel
 • Dolby Atmos® gecertificeerd
 • Hoogwaardig scheidingsfilter
 • Stevige aansluitterminals voor directe kabelinvoer, banaan- of vork connectoren
 • MDF behuizing (CARB2)
 • Fraaie essen structuur vinyl afwerking
 • Breedte en diepte gelijk aan Debut B5.2 en F5.2

Meer over deze serie: Debut 2.0-serie

Bekijk deze serie

Debut 2.0 A4.2 Dolby Atmos® add-on luidspreker reviews

Philipp Kind & Casten Rampacher
Areadvd.de

Hoogtepunt zijn de krachtige hightech subwoofers, die zich zonder problemen via de app laten kalibreren en die veel meer dan bovengemiddelde prestaties bieden. Twee ervan, zoals in onze test setup, zijn voldoende voor ruimtes boven de 30 vierkante meter. Het beschikbare basgeweld is enorm, maar ook diepte en structuur zijn zeer lovenswaardig. Vanwege het feit dat we ook vloerstaande luidsprekers als achterluidspreker gebruikten, is het klankbeeld zeer homogeen en coherent, zelfs met meerkanaals muziek. We concluderen dat het niet eenvoudig zal zijn om op de markt, voor minder geld, een systeem te vinden met meer evenwicht en prestaties.

Lees volledige review →
Jamie Biesemans
FDW magazine

De Debut 2.0-speakers zien er heel traditioneel uit, met hun zwarte fineer en rechte lijnen. Het zijn misschien geen speakers waar je, na een blik op te werpen, meteen verliefd op wordt. Maar ELAC en Andrew Jones hebben er wel voor gezorgd dat elke model op audiovlak voor de prijs de allerbeste prestaties biedt. In dit prijssegment behoren ze tot de top.

Lees volledige review →
Michael Hamers
Allesoverfilm.nl

Absoluut indrukwekkend wat ELAC doet met de Debut 2.0-serie.

Redactie
Whathifi.com

We zouden graag meer tijd besteden aan het bekijken van onze favoriete soundtracks en scènes, gewoon om te zien wat dit luidsprekerpakket kan doen. Hun subtiele, fijnzinnige en zijdeachtige geluidsproductie creëert dat heerlijke open en gedetailleerde geluidsbeeld waar het bij echt bioscoopgeluid om gaat. Ze plaatsen je precies in het hart van de actie zodat je de luidsprekers bijna helemaal vergeet. Dit Elac-pakket is een echte winnaar, of het nu voor je tweekanaals of volledige surround is. Het zal erg moeilijk worden iets beters te vinden voor deze prijs.

Lees volledige review →