SUB3010 actieve subwoofer met app control

De ELAC SUB3010 is een actieve subwoofer en maakt gebruik van BASH® versterkertechnologie. Er staat 400W ter beschikking. De subwoofer merkt zelf dat hij een audiosignaal ontvangt en schakelt in. Om stroom te sparen, zal de subwoofer zichzelf na een periode van inactiviteit uitschakelen.

HIGHLIGHTS

 • Instellen en bedienen met gratis bluetooth (BLE) app
 • Auto EQ voor perfecte inregeling
 • Krachtige 400W BASH® klasse A/B-versterker
 • Grote 250 mm langeslag-woofer en passieve radiator

Gangbare winkelprijs
619,00

SUB3010 actieve subwoofer met app control

Alles over dit product

Woofer en een passieve radiator

Een nieuwe speciaal ontwikkelde 250 mm langeslag-woofer zorgt voor baskwaliteit en baskwantiteit. Zo kunnen veeleisende film-soundtracks en muziekopnames op levensecht niveau worden weergegeven. Een passieve radiator van 250 mm onderin de behuizing verbetert de transiënt-weergave en verhoogt de efficiëntie van de subwoofer.

Ongekleurd geluid

Een horizontale centrale versteviging en stevige MDF zijwanden versterken de kast en maken hem stijver. Ongewenste vibraties, die de muziek of de film-soundtrack kunnen kleuren, worden zo geminimaliseerd.

Bluetooth configuratie

De ELAC Debut 2.0 SUB3010 is voorzien van Bluetooth, waarmee de subwoofer door middel van een app en de ingebouwde microfoon van uw smartphone of tablet automatisch kan worden geconfigureerd. Meer informatie vindt u hier.

De ELAC SUB Control 2.0 apps zijn gratis te downloaden via de Google Play Store (Android) en de Apple App Store (iOS). Het apparaat dat u gebruikt voor de bediening van de app moet compatibel zijn met  Bluetooth 4.0  (minimaal iOS 7® en Android® 4.x). Vrijwel alle apparaten die vanaf midden 2013 op de markt zijn verschenen, zijn  hiervan voorzien.

Afwerking

Er worden spikes meegeleverd om de behuizing te ontkoppelen van de vloer. De compacte behuizing is fraai afgewerkt in zwart essen structuur vinyl.

Afwerking

Er worden spikes meegeleverd om de behuizing te ontkoppelen van de vloer. De compacte behuizing is fraai afgewerkt in zwart essen structuur vinyl.

Type:
1-weg actief, powered basreflex
Behuizing: MDF (CARB2)
Frequentiebereik: 28 – 150Hz
Drivers:
1 x 250 mm, onder hoge druk geperste en geïmpregneerde papierconus
Passieve radiator:
1 x 250 mm, onder hoge druk geperste en geïmpregneerde papierconus
Crossover-frequentie:
50 – 150 Hz, traploos instelbaar
Versterkervermogen:
400 Watt Klasse A/B (Piek), 200 Watt (RMS)
Aansluitingen:
1 x paar RCA L/R ingang
waarvan 1 kanaal als LFE (Low Frequency Effect) gebruikt kan worden
1 x mini USB (alleen geschikt eventuele service toepassingen/firmware updates)
Stroomverbruik:
1 Watt (in standby)
Afmetingen in mm:
hoogte: 364 (excl. gemonteerde spikes)
breedte: 343
diepte: 344 ( incl. aansluitterminals)
Gewicht: ca. 14,5 kg
Toebehoren:
netsnoer ca. 1,8 meter
4 spikes
Uitvoeringen:
zwart essen structuur vinyl
Garantie: 2 jaar
 • Instellen en bedienen met gratis Bluetooth (BLE) App
 • Auto EQ voor perfecte inregeling
 • Krachtige 400W BASH® klasse A/B-versterker
 • Grote 250 mm langeslag-woofer en passieve radiator
 • Gepatenteerde BASH® versterkertechnologie
 • Schakelt automatisch in en uit
 • Meegeleverde spikes
 • Fraaie  essen structuur vinyl afwerking
 • Problemen met de App bediening?

  Voor dit model is een nieuwe App beschikbaar. Download de Elac SUB Control 3000 series app.

Meer over deze serie: Debut 2.0-serie

Bekijk deze serie

SUB3010 actieve subwoofer met app control reviews

Michael Voigt
Hifitest.de

Met de nieuwe, verfijnde versie 2.0 gaat Elac nog een stapje verder in het succesverhaal van de nog jonge Debut-serie en biedt prijsbewuste klanten volwassen klinkende luidsprekers die zelfs aan de hoogste eisen kunnen voldoen. Ook aan qua afrwerking zie je de lage prijs van de Debut 2.0 niet direct af. Om beter geluid voor het geld te vinden dan met de nieuwe Elac Debut 2.0-serie is werkelijk moeilijk – een absolute prijstip!

Lees volledige review →
EISA

‘Geniaal’ vond de EISA organisatie het unieke bedieningsconcept voor subwoofers met App control van ELAC en schonk daarom de begeerde EISA Award 2015/2016 voor HT subwoofers aan ELAC.

Jamie Biesemans
FWD magazine

De Debut 2.0-speakers zien er heel traditioneel uit, met hun zwarte fineer en rechte lijnen. Het zijn misschien geen speakers waar je, na een blik op te werpen, meteen verliefd op wordt. Maar ELAC en Andrew Jones hebben er wel voor gezorgd dat elke model op audiovlak voor de prijs de allerbeste prestaties biedt. In dit prijssegment behoren ze tot de top.

Lees volledige review →
Redactie
Whathifi.com

We zouden graag meer tijd besteden aan het bekijken van onze favoriete soundtracks en scènes, gewoon om te zien wat dit luidsprekerpakket kan doen. Hun subtiele, fijnzinnige en zijdeachtige geluidsproductie creëert dat heerlijke open en gedetailleerde geluidsbeeld waar het bij echt bioscoopgeluid om gaat. Ze plaatsen je precies in het hart van de actie zodat je de luidsprekers bijna helemaal vergeet. Dit Elac-pakket is een echte winnaar, of het nu voor je tweekanaals of volledige surround is. Het zal erg moeilijk worden iets beters te vinden voor deze prijs.

Lees volledige review →
Philipp Kind & Carsten Rampacher
Area DVD

Hoogtepunt zijn de krachtige hightech subwoofers, die zich zonder problemen via de app laten kalibreren en die veel meer dan bovengemiddelde prestaties bieden. Twee ervan, zoals in onze test setup, zijn voldoende voor ruimtes boven de 30 vierkante meter. Het beschikbare basgeweld is enorm, maar ook diepte en structuur zijn zeer lovenswaardig.

Lees volledige review →
Carlo Lo Raso
HOMETHEATHERHIFI.com

Ongelooflijke prijskwaliteitsverhouding. Loop niet, maar ren naar buiten om de ELAC Debut 2.0 serie te beluisteren.

Lees volledige review →