ELAC One logo

De ONE-visie van ELAC staat voor ONE Philosophy, ONE EcoSystem en ONE Life of Sound. Innovatieve producten, best-in-class performance en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding zijn de basisnormen. Muziek voor vrijwel elke leefomgeving; van hoge standaardkwaliteit tot absolute high-end. Al dan niet geïntegreerd in besturingssystemen van onder andere Control4, Crestron en RTI. Ontdek de ongeëvenaarde connectiviteit en eenvoudige bediening en stel samen met onze dealers uw maatwerkoplossing samen.

Lees verder

Alle custom install series

ELAC custom install op een jacht

Uw jacht: geniet en luister

Op uw jacht ontspant u en geniet u van het leven. Goede muziekweergave in alle verblijven is dan ook een must. Met de oplossingen van ELAC kiest iedereen zijn eigen muziek. En dat op topklasse niveau.

ELAC komt de jachtontwerper tegemoet met compacte oplossingen en de modernste technologie. Van muziekbron tot luidspreker. Voor de muziekdistributie staat de Discovery Connect DS-C101 samen met de meerkanaals full matrix DSP-versterkers centraal. Voor de lokale weergave zijn de Vertex inbouwluidsprekers, de inbouwsubwoofer IW-S10EQ en de tv-oplossing IS-AMP340 ‘Das Mass der Dinge’. Op uw jacht zijn de ELAC-producten waarschijnlijk de meest ongeziene, maar wel de hoogst gewaardeerde gasten.

ELAC custom install multiroom: muziek door het hele huis

Uw huis: overal muziek

Muziek is emotie. Het kippenvelmoment ontstaat door een symbiose van uw emotie, de gekozen muziek en een optimaal afgestemd audiosysteem. De fijnafstemming van luidspreker en elektronica komt heel nauw. Het is de combinatie die de uiteindelijke kwaliteit bepaalt; niet de som der delen.

Een high-end audiosysteem aangestuurd met de streamingapplicaties van ROON in de woonkamer? Iedereen in huis zijn eigen muziekstream? Spotify Connect door het hele huis? Topgeluid bij uw tv? ELAC biedt voor elke individuele ruimte maatwerk. Bepaal samen met uw adviseur welke kwaliteit en functionaliteit waar in huis wenselijk is. En dat hoeven per definitie niet alleen ELAC producten te zijn. Geen voorgekookte standaardoplossingen, maar maatwerk waar u gelukkig van wordt.

ELAC custom install home-cinema

Uw home-cinema: geluid met emotie

Bij filmliefhebbers en sportfanaten staat vaak een een home-cinema installatie op het verlanglijstje. Dit kan op verschillende manieren. Zo optimaliseert u vrij eenvoudig uw tv-geluid met een 3.1 Dolby-oplossing, gebruikmakend van op- of inbouwluidsprekers, een vrijstaande- of inbouwsubwoofer en een passieve of actieve soundbar.

Voor de mancave kan een compleet meerkanaals home-cinemasysteem met Dolby 5.1 tot Dolby Atmos worden samengesteld, waarin de indrukwekkende Vertex III in- en opbouwoplossingen en de inbouwsubwoofer IW-S10EQ de hoofdrol kunnen vertolken.

ELAC custom install

Uw werkplek: muziek ter inspiratie

Onderzoek heeft aangetoond dat muziek op de werkplek goed is voor de gemoedstoestand en daarnaast concentratie en productiviteit bevordert. Met meer ruimte voor inspiratie als gevolg. Alle reden om hier aandacht aan te besteden.

Wat is er mooier dan dat iedereen individueel eigen muziek kan kiezen, via een centraal geïnstalleerde muziekbron, passend de emotie van het moment of te kiezen voor ‘nu even niet’? Of groepsgewijs besluiten welke muziek past bij de werkomgeving of gewenste uitstraling van het bedrijf? Iedereen zijn eigen radio, desktop-speaker of oordopjes bieden toch niet de optimale uitstraling en geluidskwaliteit. Luidsprekers netjes geplaatst in wand of plafond zijn de oplossing en voorkomen, mits van goede kwaliteit, luistermoeheid. Ook prettig: centraal kan het maximale geluidsvolume per ruimte worden bepaald. Een kleine investering voor een win-win oplossing. Met ELAC kan het allemaal.

ELAC custom install in het echt ervaren of persoonlijk advies?

Laat uw persoonlijke gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak bij één van onze dealers.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.