Blogbericht

Het oog van designer merk Adsum viel op de veel geprezen DCB41 actieve luidsprekerset en wilde er graag hun sausje over doen.

Adsum: Het Trendsettende Kledingmerk Voor de Modebewuste Jongeren

Adsum is een toonaangevend kledingmerk in landen zoals Amerika, Duitsland en de UK, dat zich richt op de mode- en trendbewuste consument onder de 35 jaar. Dit merk staat bekend om zijn unieke stijl en innovatieve benadering van mode. Adsum selecteert regelmatig producten die aansluiten bij hun doelgroep en werkt samen met fabrikanten om deze producten aan te passen naar hun eigen stijl. Vervolgens worden deze aangepaste producten gepromoot via hun promotiekanalen.

De Exclusieve Adsum Versie van de DCB41 Actieve Luidsprekerset.

Onlangs heeft Adsum zijn oog laten vallen op de veelgeprezen DCB41 actieve luidsprekerset. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een exclusieve Adsum-versie. Hoewel de techniek en klank identiek zijn aan het origineel, heeft het uiterlijk een volledige metamorfose ondergaan. De behuizing is uitgevoerd in een elegant satijn wit lakwerk. Daarnaast zijn er geen zichtbare gaten in het front voor bevestiging want er is voorzien in een magnetisch front. Het moderne meegeleverde onderstel, oftewel standaard, geeft de luidspreker extra cachet. Met een meerprijs van slechts € 120,00 ten opzichte van het origineel, lijkt dit aanbod een no-brainer voor de design- en kwaliteitsbewuste consument.

Klik om naar de productpagina te gaan.

Gerelateerd

Alle berichten